Home » Wimperextensions » Behandeling

Wimperextensions behandeling


Als u besluit om wimperextensions te nemen, is het van belang om op de dag (op uw afspraak),  geen oog make-up op te hebben.

Nieuwe set

De behandeling duurt ongeveer 2 - 2,5 uur.
U ligt in een comfortabele positie en uw onderste ooglid wordt afgedekt met tape of een pad om te voorkomen dat de bovenste oogwimpers zullen kleven aan de onderste wimpers. Daarna worden de ogen gesloten en worden de wimperextensions haartje per haartje, door de ‘one by one’ techniek, gelijmd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 wimperextensions gebruikt per oog. Hierdoor is de uitval van de extensions nauwelijks zichtbaar.

Het voordeel van deze techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitziet. De behandeling is in het geheel pijnloos. De meeste mensen dromen lekker weg… En als ze ontwaken, zijn de wimpers langer, natuurlijk gevormd en prachtig om te zien! Aan het einde van de behandeling krijgt u advies over de nazorg van uw wimpers.

Refill behandeling
Een refill behandeling duurt ongeveer 1 - 1,5 uur.

De wimperexntensions blijven ongeveer 4 weken zitten. Om het mooie resultaat te behouden, adviseren wij om een refill behandeling te ondergaan na 2 à 3 weken. 

  • De extensions die niet meer mooi zitten, worden verwijderd;
  • De extensions die uitgegroeit zijn, worden ook verwijderd;
  • De echte wimpers die geen extensions meer hebben, worden weer voorzien met een wimperextensions.
Klik hier voor het maken van een afspraak voor nieuwe set SILK wimperextensions nu voor € 59,00. Normaal prijs € 65,00.