Home » Wimperextensions

Wimperextensions
 

Algemeen 

Heeft u altijd lange en volle wimpers gewild? Wimperextensions zijn de nieuwste trend in de beautywereld en het is ideaal voor elke vrouw die lange en volle wimpers wilt. Wij zijn gecertificeerd door PerfectEyelash en zijn up to date op het gebied van wimperextensions.
Bij ons kunt u terecht voor de "one by one" techniek. Dit houdt in, dat op elke echte wimper één extension wordt aangebracht. Hiermee creëren we de meest natuurlijke look.
Mascara en de wimperkrultang zijn overbodig met deze techniek!


Soort, krul en lengte

Er zijn verschillende soorten extensions. De wimpers die wij gebruiken zijn synthetisch en worden ook het meest gebruikt. U kunt bij ons terecht voor de Cashmere extensions of de Silk extensions.
Daarnaast variëren de haartjes van lengte, dikte en model krul. De meeste gebruikte haartjes in ons instituut, zijn 8 t/m 13 mm lang en de meeste gebruikte krul zijn de C (wat natuurlijker) en de D (extra krul). De letters symboliseren de vorm van de krul. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat de krul C en D meest gewild zijn. natuurlijk krijgt u voor de behandeling persoonlijk advies over de soort, krul en lengte die het beste bij u past.

 Silk eyelash

Silk eyelashes zijn zijde wimpers. Ze hebben een glans en hebben een diepzwarte kleur. Tevens heeft silk een voluminieus effect. Deze geven een optimaal natuurlijke en mooie oogopslag.

 

Cashmere eyelash

Cashmere lashes zijn lichter in gewicht. Deze zijn nieuw en diepzwart van kleur met een prachtige glans.

 Door de holle onderzijde van de extensions blijven de wimpers uitstekend hechten aan de natuurlijke wimpers. De extensions zijn platter waardoor het gewicht minder is.

Hier boven ziet u het verschil tussen cashmere en de silk.


Reinigen van uw wimpers

Wij adviseren u om producten op OLIEBASIS  te vermijden rond de ogen. Hierdoor kan de lijm aangetast worden. Wrijf niet in uw ogen, zo voorkomt u dat uw eigen wimpers niet beschadigen en uitvallen.

Het verwijderen van de extensions

Het is belangrijk om de wimperextensions te laten verwijderen door onze specialist, probeer dit niet zelf. Wij zorgen er voor dat de eigenwimpertjes blijven zitten en niet breken. De lijm wordt met een speciale gel remover van de eigenwimpers los geweekt.