Home » Review

Ten eerste willen wij u bedanken voor uw bezoek aan ons instituut! Uw mening is ons veel waard. Wij waarderen het als u uw recensie hier deelt.

Bij het plaatsen van een recensie, komt uw e-mailadres niet in zicht bij derden. 

Rating: 4.6060606060606 sterren
66 stemmen

Reacties

Paula
een maand geleden

Na een aantal behandelingen zie ik zeker verbetering. Ik heb last van onzuiverheden op mijn gezicht en dankzij een goed behandelplan, met passende gezichtsbehandelingen en mooie producten van Medex, gaat het steeds beter. Bedankt!

Alina
2 maanden geleden

Ik was al enige tijd op zoek naar een salon waar ze ook bindweefselmassages uitvoeren, ik dacht dat dit alleen in Amsterdam kon tot dat ik las dat ik bij Nouvelle terecht kon. Lekker om de hoek, leuke meiden, een goed advies én nog belangrijker een mooi resultaat! Yonca bedankt!!

Rosa
3 maanden geleden

Ik kom uit Ede en was op zoek naar een salon die bindweefselmassage doet op de benen, omdat ik me erg stoor aan mijn cellulite. Na veel zoeken op internet ben ik bij Nouvelle terecht gekomen.
Ik heb 12 behandelingen gehad en WAUW, wat een resultaat. Mijn cellulite is zo enorm verminderd en mijn heupomvang is strakker geworden. Dit had ik echt niet verwacht! Thanks Yonca en Jill, ben super blij met jullie!!

Marlotte
8 maanden geleden

Gister heb ik mijn wenkbrauwen laten doen dmv microblading en wat zijn ze prachtig geworden! Zowel de kleur als de vorm zijn heel natuurlijk gebleven wat voor mij heel belangrijk was. Erg prettig dat alles netjes voorbereid was. Yonca vertelt precies wat ze gaat doen zodat je weet wat er gaat gebeuren. Dit doet ze heel professioneel en ze neemt er alle tijd voor. Zeker een aanbeveling mocht je microblading overwegen.

Ilona
9 maanden geleden

Ik ben in de herfst van 2018 voor het eerst bij Yonca geweest. We hebben toen mijn huid en wensen besproken en vervolgens is ze gestart met microdermabrasie. Ook ben ik de producten van Medex gaan gebruiken. Inmiddels zijn we nog geen half jaar verder en mijn huid is enorm verbeterd! Veel strakker en gladder. Mijn omgeving ziet het ook :) Microblading door Yonca kan ik ook aanraden, mijn wenkbrouwen zijn erg mooi geworden. Ze werkt heel rustig en precies bij alles wat ze doet. Al met al ben ik erg tevreden over de kwaliteit van Nouvelle; professioneel en kundig, maar zeker ook zeer toegankelijk en gastvrij.

Sanne
9 maanden geleden

Dankzij deze salon is mijn huid echt verbeterd. Door de behandelingen en de producten heb ik minder last van acne en zijn mijn poriën een stuk minder zichtbaar! Ik ben super blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden. Het personeel is super vriendelijk en wilt je ook echt helpen om je doel te bereiken.

Tessa van de Kamp
10 maanden geleden

Vanaf november heb ik wimperextensions, gezet door Yonca.
Yonca luistert naar je wensen, laat het er heel natuurlijk uit zien, is heel proffesioneel, werkt hygiënisch en legt alles heel goed uit. Ik ben heel erg tevreden, als je er over nadenkt om wimperextensions te zetten, is dit bij Nouvelle zeker een aanrader!

Lisa
een jaar geleden

Goede behandeling. Mijn wens om voorzichtig met mijn gevoelige ogen om te gaan was geen probleem. Fijne sfeer. Top resultaat!

Dorien
een jaar geleden

Kundig, aangenaam en professioneel, dat is Salon Nouvelle. Niet in de laatste plaats omdat Yonca de salon vakkundig leidt en zij met passie behandelingen uitvoert. Ook haar medewerksters voeren haar visie uit. Als vaste klant beveel ik de salon van harte aan: u bent in “goede handen”.

Charity
een jaar geleden

Na 4 behandelingen door middel van fruitzuur en microdermabrasie ben ik nu eindelijk wat zekerder en tevreden met mijn huidje ! Ik had last van grove poriën en ontstekingen in mijn gezicht ook was mijn huid snel vet.. ik zie een ontzettend groot verschil ! Yonca legt alles zeer duidelijk uit en raadt je precies de juiste producten en behandelingen aan ! Zeker een aanrader

Reactie plaatsen