Home » Review

Ten eerste willen wij u bedanken voor uw bezoek aan ons instituut! Uw mening is ons veel waard. Wij waarderen het als u uw recensie hier deelt.

Bij het plaatsen van een recensie, komt uw e-mailadres niet in zicht bij derden. 

Rating: 4.5753424657534 sterren
73 stemmen

Reacties

Jessie
6 maanden geleden

super fijne service; het team en de sfeer in de salon! sinds 2018 kom ik regelmatig voor mijn voeten. Hiervoor ging ik ook naar pedicure maar daar had ik vaak pijn tijdens de behandeling. dus was ik op zoek naar een goede pedicure... Sinds Jill mijn voeten behandelt, merk ik niks meer van de pijn! Ze behandelt mijn ingegroeide teennagel zorgvuldig en zacht! Pedicure bij Nouvelle is zeker een aanrader.

Ilse
6 maanden geleden

Wat een geweldige vakkennis is er hier aanwezig. Ze zijn aardig, professioneel, geduldig en nemen je heel fijn mee in het traject (voor mij was dat microblading). Ben blij met het resultaat!

Melanie
6 maanden geleden

Ik kom uit Nijmegen voor de cellulite behandeling.
na 6 bindweefselmassage zie ik zichtbare verbetering aan mijn benen. Zo fijn voor de lente! en ik zal dit zeker willen behouden. :)

Kim
7 maanden geleden

Gisteren microblading nabehandeling gehad. Ik ben er nog blijer mee dan de 1e keer! Jarenlang getwijfeld of ik er aan zou beginnen, maar nu ik de stap gezet heb, ben ik echt heel erg blij dat ik dit door Yonca heb laten doen. Topper!

Paula
10 maanden geleden

Na een aantal behandelingen zie ik zeker verbetering. Ik heb last van onzuiverheden op mijn gezicht en dankzij een goed behandelplan, met passende gezichtsbehandelingen en mooie producten van Medex, gaat het steeds beter. Bedankt!

Alina
een jaar geleden

Ik was al enige tijd op zoek naar een salon waar ze ook bindweefselmassages uitvoeren, ik dacht dat dit alleen in Amsterdam kon tot dat ik las dat ik bij Nouvelle terecht kon. Lekker om de hoek, leuke meiden, een goed advies én nog belangrijker een mooi resultaat! Yonca bedankt!!

Rosa
een jaar geleden

Ik kom uit Ede en was op zoek naar een salon die bindweefselmassage doet op de benen, omdat ik me erg stoor aan mijn cellulite. Na veel zoeken op internet ben ik bij Nouvelle terecht gekomen.
Ik heb 12 behandelingen gehad en WAUW, wat een resultaat. Mijn cellulite is zo enorm verminderd en mijn heupomvang is strakker geworden. Dit had ik echt niet verwacht! Thanks Yonca en Jill, ben super blij met jullie!!

Maddy
2 maanden geleden

Hoi , ik ben een vrouw van 56 en heb enorm veel last van cellilute , zo erg dat ik nooit een jurkje of kortere broek aandoe , zo lelijk vind ik het , ik zoek ook naar een “oplossing” voor mijn probleem , mijn vraag is , hoelang is de verbetering zichtbaar ? Moet je dit om de paar maanden of zo herhalen , en zou het ook echt helpen bij extreme cellulite , ik ben echt geobsedeerd ervan ? Gr. Maddy

Marlotte
een jaar geleden

Gister heb ik mijn wenkbrauwen laten doen dmv microblading en wat zijn ze prachtig geworden! Zowel de kleur als de vorm zijn heel natuurlijk gebleven wat voor mij heel belangrijk was. Erg prettig dat alles netjes voorbereid was. Yonca vertelt precies wat ze gaat doen zodat je weet wat er gaat gebeuren. Dit doet ze heel professioneel en ze neemt er alle tijd voor. Zeker een aanbeveling mocht je microblading overwegen.

Ilona
een jaar geleden

Ik ben in de herfst van 2018 voor het eerst bij Yonca geweest. We hebben toen mijn huid en wensen besproken en vervolgens is ze gestart met microdermabrasie. Ook ben ik de producten van Medex gaan gebruiken. Inmiddels zijn we nog geen half jaar verder en mijn huid is enorm verbeterd! Veel strakker en gladder. Mijn omgeving ziet het ook :) Microblading door Yonca kan ik ook aanraden, mijn wenkbrouwen zijn erg mooi geworden. Ze werkt heel rustig en precies bij alles wat ze doet. Al met al ben ik erg tevreden over de kwaliteit van Nouvelle; professioneel en kundig, maar zeker ook zeer toegankelijk en gastvrij.

Sanne
een jaar geleden

Dankzij deze salon is mijn huid echt verbeterd. Door de behandelingen en de producten heb ik minder last van acne en zijn mijn poriën een stuk minder zichtbaar! Ik ben super blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden. Het personeel is super vriendelijk en wilt je ook echt helpen om je doel te bereiken.

Reactie plaatsen