Home » Review
Rating: 4.6206896551724 sterren
58 stemmen

Ten eerste willen wij u bedanken voor uw bezoek aan ons instituut! Uw mening is ons veel waard. Wij waarderen het als u uw recensie hier deelt.

Bij het plaatsen van een recensie, komt uw e-mailadres niet in zicht bij derden. 

Reacties

Marlotte
5 maanden geleden

Gister heb ik mijn wenkbrauwen laten doen dmv microblading en wat zijn ze prachtig geworden! Zowel de kleur als de vorm zijn heel natuurlijk gebleven wat voor mij heel belangrijk was. Erg prettig dat alles netjes voorbereid was. Yonca vertelt precies wat ze gaat doen zodat je weet wat er gaat gebeuren. Dit doet ze heel professioneel en ze neemt er alle tijd voor. Zeker een aanbeveling mocht je microblading overwegen.

Ilona
6 maanden geleden

Ik ben in de herfst van 2018 voor het eerst bij Yonca geweest. We hebben toen mijn huid en wensen besproken en vervolgens is ze gestart met microdermabrasie. Ook ben ik de producten van Medex gaan gebruiken. Inmiddels zijn we nog geen half jaar verder en mijn huid is enorm verbeterd! Veel strakker en gladder. Mijn omgeving ziet het ook :) Microblading door Yonca kan ik ook aanraden, mijn wenkbrouwen zijn erg mooi geworden. Ze werkt heel rustig en precies bij alles wat ze doet. Al met al ben ik erg tevreden over de kwaliteit van Nouvelle; professioneel en kundig, maar zeker ook zeer toegankelijk en gastvrij.

Sanne
6 maanden geleden

Dankzij deze salon is mijn huid echt verbeterd. Door de behandelingen en de producten heb ik minder last van acne en zijn mijn poriën een stuk minder zichtbaar! Ik ben super blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden. Het personeel is super vriendelijk en wilt je ook echt helpen om je doel te bereiken.

Tessa van de Kamp
7 maanden geleden

Vanaf november heb ik wimperextensions, gezet door Yonca.
Yonca luistert naar je wensen, laat het er heel natuurlijk uit zien, is heel proffesioneel, werkt hygiënisch en legt alles heel goed uit. Ik ben heel erg tevreden, als je er over nadenkt om wimperextensions te zetten, is dit bij Nouvelle zeker een aanrader!

Lisa
9 maanden geleden

Goede behandeling. Mijn wens om voorzichtig met mijn gevoelige ogen om te gaan was geen probleem. Fijne sfeer. Top resultaat!

Dorien
10 maanden geleden

Kundig, aangenaam en professioneel, dat is Salon Nouvelle. Niet in de laatste plaats omdat Yonca de salon vakkundig leidt en zij met passie behandelingen uitvoert. Ook haar medewerksters voeren haar visie uit. Als vaste klant beveel ik de salon van harte aan: u bent in “goede handen”.

Charity
10 maanden geleden

Na 4 behandelingen door middel van fruitzuur en microdermabrasie ben ik nu eindelijk wat zekerder en tevreden met mijn huidje ! Ik had last van grove poriën en ontstekingen in mijn gezicht ook was mijn huid snel vet.. ik zie een ontzettend groot verschil ! Yonca legt alles zeer duidelijk uit en raadt je precies de juiste producten en behandelingen aan ! Zeker een aanrader

Rumeyda
een jaar geleden

Ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn huid. Ik had hiervoor last van vlekken van vorige onstekingen en puistjes op mijn gezicht. Mijn huid was ook erg onrustig.
Ik heb op korte termijn een mooie, stralende, egale, gezonde huid en ook een "natuurlijke glow" gekregen, dankzij de behandelingen en de producten van Yonca (vooral het serum B5 vind ik heerlijk😍).
I love iiit 🤩

Lisa Bosveld
een jaar geleden

Vandaag een microblading behandeling gehad voor mijn wenkbrauwen van Yonca.
Ik heb dit al eens eerder gedaan en toen deed het ontzettend veel pijn, ik was daarom nogal bang dat dit weer het geval zou zijn. Yonca stelde me erg op mijn gemak en bereidde alles heel rustig voor waardoor ik meteen vertrouwen kreeg. Ik heb deze keer eigenlijk helemaal geen pijn gehad. Ik ben super blij met het eindresultaat! Bedankt Yonca!

Nienke
een jaar geleden

Yonca heeft vandaag woensdag 20 juni wimperextensions bij mij gezet. Lang durfde ik de stap niet te zetten omdat ik van mijzelf al geen slechte wimpers heb. Toch wilde ik het eens uitproberen en wat ben ik er blij mee!! Yonca heeft er alle geduld voor en luistert precies naar hoe jij ze graag zou willen hebben. Ze controleert alle wimpertjes na en laat je niet weggaan voordat zij het er zelf ook mee eens is. Je krijgt een nazorgblaadje mee en een borsteltje waarmee je de wimpers moet onderhouden.
Yonca bedankt en dit is zeker de moeite waard om vaker te gaan doen!

Reactie plaatsen