Home » Instituut » Team

Het team

 

Cursussen en ontwikkelingen

Naast onze diploma's, ervaringen en kennis, volgen we diverse opleidingen en cursussen om onze specialisaties uit te breiden. We zorgen ervoor dat wij altijd up-to-date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

 

Wie zijn wij?

Wij werken met twee vaste medewerkers en stagiaires in ons instituut. Het is prettig voor u om alvast een beetje te weten bij wie u terecht komt voor uw behandelingen. 

 

Yonca Mert

Yonca is de eigenaresse van Huidinstituut Nouvelle. Na het afronden van de opleidingen, was Yonca de huidspecialist bij Huidinstituut Nouvelle.

Na ruim 4 jaar gewerkt te hebben, werd ze de eigenaresse. In de tijden dat ze heeft gewerkt, heeft ze veel kennis en ervaring opgebouwd. Door haar ervaringen pakt zij huidproblemen en huidveroudering doelgericht aan en kunt u alleen het allerbeste resultaat verwachten.

Ze beheerst verder vele specialisaties en technieken. Ook kunt u terecht voor de PMU microblading voor uw wenkbrauwen bij Yonca.
Verder is ze verantwoordelijk voor alles wat er binnen het instituut gebeurd. U kunt met al uw vragen en/of opmerkingen bij haar terecht. Omdat wij ook  uw persoonlijke mening zeer op prijs stellen, kunt  u deze ten allen tijde met haar delen. 

Specialisaties:

  • Huidspecialist;

  • Microblading artist;

  • wimperstylist;

  • bindweefselmassage/pincement;

  • browstylist.

Jill Aaldering

Jill is allround schoonheidsspecialist en ook onze ervaren pedicure. Ze behandelt meest voorkomende voetproblemen zoals likdoorns, eelt, schimmel/kalknagels en ingegroeide teennagels.
Tevens heeft ze in haar opleiding verschillende specialisaties behaald, waaronder de bindweefselmassage, shiatsu en acne.
Haar passie is ook huidverbetering en ze is ontzettend leergierig waardoor ze altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken. Daarnaast komt u Jill ook regelmatig tegen bij de gezichtsbehandelingen en bindweefselmassage behandelingen. Ze is erg gepassioneerd over haar vak en gaat daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk.
Jill zal voornamelijk op de dinsdagen aan het werk zijn in ons instituut. 

 

Specialisaties:

  • Pedicure,
  • Bindweefselmassage/pincement;
  • Shiatsu;
  • Gellak;
  • Acne specialist.

Onze leuke stagiaire(s)

Nienke de Wit (19)
"Ik loop stage  op de dinsdagen en ik zit in de 2e jaar van mijn opleiding niveau 4. Wenkbrauwen modelleren en shapen vind ik heel erg leuk en is ook mijn kunde! Voor alle vragen rond om uw afspraak of het inplannen kunt u bij mij terecht. Verder kunt u bij mij genieten van een reinigende behandeling en lichaamsmassages"