Home » Instituut » Team

Het team

 

Cursussen en ontwikkelingen

Naast onze diploma's, ervaringen en kennis, volgen we diverse opleidingen en cursusse om onze specialisaties uit te breiden. We zirgen ervoor dat wij altijd up-to-date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

 

Wie zijn wij?

Wij werken met twee vaste medewerkers en stagiaires in ons instituut. Het is prettig voor u om alvast een beetje te weten bij wie u terecht komt voor uw behandelingen. 

 

Yonca Mert

Yonca is de eigenaresse van Huidinstituut Nouvelle. Na het afronden van de opleidingen, was Yonca de huidspecialist bij Huidinstituut Nouvelle.

Na ruim 4 jaar gewerkt te hebben, werd ze de eigenaresse. In de tijden dat ze heeft gewerkt, heeft ze veel kennis en ervaring opgebouwd. Door haar ervaringen pakt zij huidproblemen en huidveroudering doelgericht aan en kunt u alleen het allerbeste resultaat verwachten.

Ze beheerst verder vele specialisaties en technieken.  Binnenkort kunt u ook terecht voor de PMU microblading voor uw wenkbrauwen bij Yonca.

Verder is ze verantwoordelijk voor alles wat er binnen het instituut gebeurd. U kunt met al uw vragen en/of opmerkingen bij haar terecht. Omdat wij ook  uw persoonlijke mening zeer op prijs stellen, kunt  u deze ten allen tijde met haar delen.

 

Specialisaties:

Huidspecialist, wimperstylist, bindweefselmassage/pincement en
(binnenkort microblading-artist).


Jill Aaldering

Jill is allround schoonheidsspecialist en ook onze ervaren pedicure. Ze behandelt meest voorkomende problemen zoals likdoorns, eelt, schimmel/kalknagels en ingegroeide teennagels.
In haar opleiding heeft ze  verschillende specialisaties behaald, waaronder de bindweefselmassage en de acne.
Haar passie is huidverbetering en ze is ontzettend leergierig waardoor ze altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken. Daarnaast komt u Jill ook tegen bij de acne behandelingen. Ze is erg gepassioneerd over haar vak en gaat daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk.

Jill zal voornamelijk op de dinsdagen aan het werk zijn in ons instituut. 

 

Specialisaties:
Pedicure, bindweefselmassage/pincement en acne specialist.