Home » Instituut » Recensies

Ten eerste willen wij u bedanken voor uw bezoek aan ons instituut! Uw mening is ons veel waard. Wij waarderen het als u uw recensie hier deelt.

54 stemmen

Bij het plaatsen van een recensie, komt uw e-mailadres niet in zicht bij derden. 

Reacties

Sanne
5 dagen geleden

Dankzij deze salon is mijn huid echt verbeterd. Door de behandelingen en de producten heb ik minder last van acne en zijn mijn poriën een stuk minder zichtbaar! Ik ben super blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden. Het personeel is super vriendelijk en wilt je ook echt helpen om je doel te bereiken.

Tessa van de Kamp
een maand geleden

Vanaf november heb ik wimperextensions, gezet door Yonca.
Yonca luistert naar je wensen, laat het er heel natuurlijk uit zien, is heel proffesioneel, werkt hygiënisch en legt alles heel goed uit. Ik ben heel erg tevreden, als je er over nadenkt om wimperextensions te zetten, is dit bij Nouvelle zeker een aanrader!

Lisa
4 maanden geleden

Goede behandeling. Mijn wens om voorzichtig met mijn gevoelige ogen om te gaan was geen probleem. Fijne sfeer. Top resultaat!

Dorien
4 maanden geleden

Kundig, aangenaam en professioneel, dat is Salon Nouvelle. Niet in de laatste plaats omdat Yonca de salon vakkundig leidt en zij met passie behandelingen uitvoert. Ook haar medewerksters voeren haar visie uit. Als vaste klant beveel ik de salon van harte aan: u bent in “goede handen”.

Charity
4 maanden geleden

Na 4 behandelingen door middel van fruitzuur en microdermabrasie ben ik nu eindelijk wat zekerder en tevreden met mijn huidje ! Ik had last van grove poriën en ontstekingen in mijn gezicht ook was mijn huid snel vet.. ik zie een ontzettend groot verschil ! Yonca legt alles zeer duidelijk uit en raadt je precies de juiste producten en behandelingen aan ! Zeker een aanrader

Rumeyda
7 maanden geleden

Ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn huid. Ik had hiervoor last van vlekken van vorige onstekingen en puistjes op mijn gezicht. Mijn huid was ook erg onrustig.
Ik heb op korte termijn een mooie, stralende, egale, gezonde huid en ook een "natuurlijke glow" gekregen, dankzij de behandelingen en de producten van Yonca (vooral het serum B5 vind ik heerlijk😍).
I love iiit 🤩

Lisa Bosveld
8 maanden geleden

Vandaag een microblading behandeling gehad voor mijn wenkbrauwen van Yonca.
Ik heb dit al eens eerder gedaan en toen deed het ontzettend veel pijn, ik was daarom nogal bang dat dit weer het geval zou zijn. Yonca stelde me erg op mijn gemak en bereidde alles heel rustig voor waardoor ik meteen vertrouwen kreeg. Ik heb deze keer eigenlijk helemaal geen pijn gehad. Ik ben super blij met het eindresultaat! Bedankt Yonca!

Nienke
8 maanden geleden

Yonca heeft vandaag woensdag 20 juni wimperextensions bij mij gezet. Lang durfde ik de stap niet te zetten omdat ik van mijzelf al geen slechte wimpers heb. Toch wilde ik het eens uitproberen en wat ben ik er blij mee!! Yonca heeft er alle geduld voor en luistert precies naar hoe jij ze graag zou willen hebben. Ze controleert alle wimpertjes na en laat je niet weggaan voordat zij het er zelf ook mee eens is. Je krijgt een nazorgblaadje mee en een borsteltje waarmee je de wimpers moet onderhouden.
Yonca bedankt en dit is zeker de moeite waard om vaker te gaan doen!

Carmen
8 maanden geleden

Vandaag heeft Yonca mijn wenkbrauwen geperfectioneerd met microblading. Yonca is heel precies en straalt rust uit waardoor je, je meteen op je gemak voelt. Ik heb eigenlijk niets van deze behandeling gevoeld al schijnt dat voor iedereen anders te zijn. En het allerbelangrijkste, ze zijn prachtig geworden dank je wel.

Bianca
9 maanden geleden

Ik heb eind Februari gebruik gemaakt van de kennismakingsbehandeling. Ik was ontzettend verrast door de manier hoe Yonca te werk gaat.
Ze heeft een natuurlijke vakkundigheid die mij het gevoel gaf dat ik eindelijk met iemand in gesprek ben over mijn huidverbetering die precies weet wat nodig is.
Ik ben in het verleden bij veel schoonheidsspecialisten geweest waar het effect helaas maar van korte tijd was. Ik merk dus duidelijk het verschil is of ik bij een schoonheidsspecialiste in behandeling ben of bij een huidspecialist zoals Yonca. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik succesvol en vooral duurzame huidverbetering zal bereiken.
Waardoor ik mij minder bezig hoeft te houden met het verbergen van huidproblemen wat dan uiteindelijk ook fijn voor de portemonnee is... Kennismakingsbehandeling is dus echt een aanrader!

Reactie plaatsen