Home » Instituut » Ons team

Cursussen en ontwikkelingen

Naast onze diploma's, ervaringen en kennis, volgen we diverse opleidingen en cursussen om onze specialisaties uit te breiden. We zorgen ervoor dat wij altijd up-to-date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Maar wie zijn wij... ?

Wij werken met twee vaste medewerkers en stagiaires in ons instituut. Wij zijn erkend leerbedrijf en begeleiden graag studenten tot top schoonheidsspecialisten. Zij ontvangen de cliënten, zorgen voor een kopje koffie/thee en nemen de telefoontjes aan. Natuurlijk krijgen zij bij ons alle gelegenheid om te oefenen en routine op te doen in hun behandelingen. Dit doen wij door speciale behandelingen te bedenken en met een gereduceerde prijs aan te bieden.

Het is prettig voor u om alvast een beetje te weten bij wie u terecht komt voor uw behandelingen.

Yonca

Yonca heeft ruim 6 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Ze gaat door om zich nog dieper te specialiseren in de nieuwste behandeltechnieken om huidveroudering tegen te gaan en de huid op een korte termijn aanzienlijk te verbeteren. Ze is jong, gedreven en heeft de meest, nieuwste kennis en ontwikkelingen over de huid in haar bezit. 

Door haar ervaringen en kennis pakt zij huidproblemen en huidveroudering doelgericht aan en kunt u alleen het allerbeste resultaat verwachten!

Ze beheerst vele specialisaties en technieken. Tevens kunt u terecht voor de nieuwste trend PMU microblading voor uw wenkbrauwen bij Yonca.

Verder is ze verantwoordelijk voor alles wat er binnen het instituut gebeurd. U kunt met al uw vragen en/of opmerkingen bij haar terecht. 

Specialisaties: Huidspecialist, microbladingspecialist, wimperstylist, shiatsu, bindweefselmassage/pincement gelaat

Jill

Jill is allround schoonheidsspecialist en ook onze top pedicure! Ze behandelt meest voorkomende voetproblemen zoals likdoorns, eelt, schimmel/kalknagels en ingegroeide teennagels.

Tevens heeft ze in haar opleiding verschillende specialisaties behaald, waaronder de bindweefselmassage, shiatsu en acne.
Haar passie is ook huidverbetering en ze is ontzettend leergierig waardoor ze altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken. Daarnaast komt u Jill ook regelmatig tegen bij de gezichtsbehandelingen en bindweefselmassage behandelingen. Ze is erg gepassioneerd over haar vak en gaat daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk.
Jill zal voornamelijk op de dinsdagen aan het werk zijn in ons instituut. 

Specialisaties: Pedicure, bindweefselmassage/pincement gelaat-lichaam, shiatsu, gellak, huidspecialist, harsen lichaam.


De schoonheidsspecialisten in opleiding

 

Charity Stagiaire
Woensdag
"Nadat ik een tijdje in de ouderenzorg heb gewerkt, heb ik besloten om toch te gaan voor mijn passie "uiterlijke verzorging". Ik volg op het moment de opleiding schoonheidsspecialist niveau 3 op het Graafschap College in Doetinchem. U bent van harte welkom voor de heerlijke stagiaire behandelingen bij mij!"