Behandelduur 90 minuten, prijs € 98,00

Een Roll-me-over kuur is een huidverjongende,- en verstevigende behandeling!

De dermaroller is een klein aparaat dat over het gezicht wordt gerold. Het bevat 540 miniscule naaldjes. Door over de huid te rollen met de derma-roller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven. Daardoor wordt het opnamevermogen van de huid vergroot en het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. Hierdoor wordt de huid weer mooi, vol en glad.

Resultaat

De huid is na één behandeling al gladder en frisser. De behandeling werkt nog dagen door en u ervaart steeds mooiere huid als u deze behandeling een aantal keer wekelijks of om de week herhaalt. U bepaalt zelf wanneer u het gewenste resultaat heeft bereikt. Na ongeveer 5 behandelingen ziet u de resultaten.


Geschikt voor u?

Alle huidsoorten en huidskleuren zijn te behandelen met deze behandeling. Een enkele behandeling is zeer geschikt om uw huid weer op te frissen en stralend mooi te maken.

De behandeling

De behandeling begint altijd met een reiniging en een pré-peeling. Hierna vindt de dermaroller plaats. De huid wordt diverse keren gerold en er worden continu werkstoffen toegevoegd. Uw huid wordt rood door de stevige doorbloeding en zwelt op. We kalmeren de huid na de dermarolling weer met een collageen of hyaluronzuur vliesmasker en ultrasound, hiermee worden de werkstoffen uit het masker de huid ingesluisd zodat u na de behandeling weer met een prachtige huid de straat op kunt.
Lees meer over de na zorg...