Behandelduur 90-120 min, prijs € 120,00

Voorlopig geen botox!

Cosmetische mesotherapie is de meest effectieve methode om werkstoffen gegarandeerd voor 100% de huid in te brengen, doordat de bovenste barrière van uw huid doorbroken wordt. De werkstoffen stimuleren uw huid weer in optimale conditie te komen. 

De mate van het resultaat wordt bereikt afhankelijk van de methode, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan. 2M cosmetische mesotherapie zorgt voor: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid.


Resultaat
De huid is steviger en jonger, de kleine rimpeltjes en lijntjes zijn verdwenen en de huid is in optimale conditie! Met een kuur van maximaal 5 wekelijkse behandelingen wordt het optimale resultaat gehaald. Daarna heeft u slechts 1 à 2 opfrisbehandelingen per jaar nodig om de conditie van uw huid optimaal te houden.


Geschikt voor u?

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, maar door het gebruik van elektrische apparatuur helaas niet voor u, als u een pacemaker heeft of epilepsie. 

 

Behandeling
Deze behandeling begint altijd met een reiniging, pré-peeling en een fruitzuurpeeling. De werkelijke no-needle mesotherapie bestaat uit het roteren van de huid met de mesosonde, over de actieve werkstoffen heen. Deze mesosonde maakt minuscule, onzichtbare kanaaltjes in de huid waardoor de werkstoffen diepere huidlagen kunnen bereiken. Hierna worden de spieren geactiveerd met een speciale sonde. Uw contouren verbeteren en lijntjes worden minder zichtbaar. Natuurlijk sluiten we de behandeling af met een vliesmasker en een micromassage met ultrasound.

Lees meer over de na zorg...