Home » Huidverbetering & anti-aging » Kennismakingsbehandeling

Behandelduur 90-120 min, vaste prijs € 49,00

Waarom kennismakingsbehandeling?

Soms is het lastig om wijs te worden uit het aanbod van behandelingen. Er wordt zoveel aangeboden op het gebied van gezichtsbehandelingen, massages, producten en apparatuur, dat wij ons voor kunnen stellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Om eens kennis te maken met ons aanbod, bieden wij u de mogelijkheid een passende behandeling, met of zonder apparatuur te ondergaan.

Deze behandeling bestaat uit 3 stappen:

1. Het intake gesprek

In dit gesprek luisteren wij heel goed naar uw wensen, huidproblemen en wat uw verwachtingen zijn. Aan de hand van dit gesprek en onze adviezen kunnen wij samen kiezen welke behandeling geschikt is voor uw huid. Natuurlijk kunt u bij deze behandeling losse modules, zoals epileren/harsen van de wenkbrauwen, lip en kin of het heel gelaat bij kiezen. En dit allemaal zonder extra bijkomende kosten.

 2. De behandeling

Wij beginnen eerst met een huidanalyse en daarna starten we met de behandeling. Hier wordt gekeken naar de vochtgehalte, poriën, rimpels e.d.
In de behandelduur van 75 minuten zullen wij ons best doen, het maximale uit de huid te halen.

3. Het advies

U krijgt een uitgebreid advies aan het einde van de behandeling. Zo weet u precies wat u kunt doen om uw huid aanzienlijk te verbeteren. U krijgt ook een advies over de juiste huidverzorging.

Dit doen we allemaal voor een gezonde, mooie en stralende huid!