Home » Huidverbetering & anti-aging » Gelaatsbehandelingen

Wilt u ontspanning combineren met een goede reiniging en verzorging van de huid? 

Dan zijn deze klassieke schoonheidsbehandelingen een geweldige keuze.

Nadat u een huid verbeterende behandeling heeft gehad of als u klaar bent met uw kuur, adviseren wij uw huid te onderhouden met een klassieke gelaatsbehandeling. Deze behandeling kunt u elke 6 weken herhalen om het behaalde resultaat te behouden.

Iedere huid is uniek en vraagt een benadering gebaseerd op die individuele behoeften. Dit betekent dat het beste resultaat veelal bereikt wordt met een behandelplan dat uit een combinatie van verschillende toepassingen bestaat. Deze verschillende behandelingen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd om elkaars werking te versterken.

 

Wij bieden in ons instituut verschillende gelaatsbehandelingen: de Vital recover en  de wellnessbeleving.


Vital-recover

Behandelduur 75 min, prijs € 60,50

Na een oppervlakkige reiniging, volgt  een peeling die de dode cellen van de huid verwijderd, zodat er weer een frisse huid tevoorschijn komt. De onzuiverheden laten zich nu gemakkelijk verwijderen en de werkstoffen die volgen, worden nu beter door de huid opgenomen.
Wij zorgen dat uw wenkbrauwen er weer strak en piekfijn gemodelleerd uit komen te zien. De heerlijke gelaatsmassage geven wij met een ampul , verrijkt met essentiële oliën. Dit ampul is afgestemd op vocht, kalmering of versteviging. Door het masseren ‘duwen’ we de werkstoffen de huid in. De behandeling sluiten we af met een masker en een dag verzorging.


Wellnessbeleving

Behandelduur 75 min, prijs € 32,50

Wordt door stagiaires uitgevoerd.

Wilt u heerlijk genieten van een ontspannende gelaatsbehandeling met heerlijke geuren? Dat kan met deze behandeling.  Iedereen verdiend het om af en toe te kunnen ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling. Na de reiniging, volgt  een zachte klei scrub, die we opschuimen. Vervolgens krijgt u een facelift masker. De massageolie wordt over het masker aangebracht en krijgt u een heerlijk gelaatsmassage. Massage bestaat uit: shiatsu, klassieke massage. Zeer ontspannend dus... 

Als laatst wordt het gelaat afgedekt met een folie, hiermee stimuleren we de huid om de werkstoffen verder op te nemen uit het masker en gaan we over naar de hoofdhuid,- oor massage. De behandeling zal afgesloten worden met een dag verzorging en u zult merken dat alle stress uit uw lichaam is verdwenen.


De producten die worden gebruikt worden natuurlijk aangepast op het doel van onze behandeling. Al onze maskers hebben een anti-aging werking. Ook heeft u de keuze om de behandeling aan te vullen met verven en harsen e.d.