Home » Huidverbetering & anti-aging » Bindweefselmassage

Behandelduur 60 minuten, prijs € 72,50

Om de behandelin krachtiger te maken is er de mogelijkheid om het crème masker te vervangen door het collageen/hyaluron vliesmasker. Over het masker zal de ultrasound en coolwave ingezet worden om de werkstoffen dieper de huid in te sluizen. De huid zal kalmeren en de werkstoffen gaan in de huid bevriezen. + € 10,00 

Sterke anti-aging massage: bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huid te verjongen. Deze massage verbeterd de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie. We werken met deze massage in de dieper gelegen huiddelen en wordt (anders dan de klassieke massage) als stevig ervaren.

De behandeling
Deze behandeling bestaat uit een reiniging en een peeling. Hier na vindt de bindweefselmassage plaats. Door het stimuleren van de huid doorbloeding, verbeteren we de huidstructuur en wordt er nog een serum toe gepast voor versteviging. Met deze massage verminderen we de blokkades en verstevigen we het bindweefsel. We optimaliseren hiermee de huidconditie. Extra aandacht gaat uit naar rimpels, die door deze behandeling, zichtbaar verminderen.

Masker
Door deze massage  is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen. Natuurlijk voegen we die toe, in de vorm van een crème masker, omdat het noodzakelijk is zo’n hardwerkende huid, van voeding  te voorzien.

Geweldig resultaat
Deze behandeling heeft een liftend effect en verminderd rimpels aanzienlijk. Door deze behandeling in een kuur van 6-8 behandelingen te volgen, kan een blijvend resultaat worden verkregen. Start dan gedurende een aantal weken, met wekelijks een bindweefselbehandeling. Wij adviseren u hierin.