Home » Huidverbetering » Peelings

Fruitzuurpeeling & kruidenpeeling

Is uw huid een beetje grauw en dof? Heeft u last van pigmentvlekken, (rest)acne of mee-eters?

Fruitzuurpeeling behandeling

Fruitzuur, ook wel glycolzuur of Alfa Hydroxy Acid (AHA) genoemd valt onder de oppervlakkige groep van de chemische peelings. Deze zuren worden ingezet om de structuur van de huid te verbeteren. De huid wordt gestimuleerd tot nieuwe cel aanmaak. Deze peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken en de aanwezige pigmentvlekken te vervagen.

Kruidenpeeling behandeling
Om de fruitzuur behandeling te versterken is er de mogelijkheid om kruiden toe te voegen. Door zijn herstellende vermogen en het stimuleren van de doorbloeding, zal de huid aanzienlijk verbeteren.

Herbs Repair Therapy is een professionele kuur gebaseerd op planten, algen en kruiden. Algen, muntolie, melisse en calendula werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren en de cel vernieuwing te stimuleren en het afweersysteem te verhogen.
Tijdens deze behandeling wordt de krachtige bloedtoevoer en de stofwisseling geactiveerd waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het is wel noodzakelijk om de kuur af te maken en de bijbehorende producten van Medex te gebruiken.
Lees meer over de na zorg...


Aan de hand van uw huidtype, uw huidprobleem en uw wensen, bepalen we welke behandeling het meest geschikt is.  Het modelleren van de wenkbrauwen zijn inbegrepen.

PEELING BOOST

Behandelduur 30 minuten

prijs € 39,00

Uw huid wordt gereinigd. Tijdens de peeling wordt er sterk geconcentreerd fruitzuur van 30% kort op de huid aangebracht. Deze dringt diep door tot de onderliggende huidlagen, waar het zuur intensief zijn werk doet. Deze huidlagen worden door het zuur geherstructureerd en het cel herstel wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling worden ook de dode huidcellen verwijderd.

Heeft u een grove huidstructuur en heeft uw huid een oppepper nodig? Dan is deze behandeling hiervoor geschikt. 

PEELING SPECIAL

Behandelduur 60 minuten

prijs € 56,00

Wilt u iets meer dan alleen een fruitzuur?
Bij deze PEELING SPECIAL wordt er ook sterk geconcentreerd fruitzuur van 30% kort op de huid aangebracht. Deze dringt diep door tot de onderliggende huidlagen, waar het zuur intensief zijn werk doet. Na het verwijderen van de fruitzuur, worden de aanwezige mee-eters verwijderd. U krijgt nog een geconcentreerd masker. Met de ultrasound gaan we de werkstoffen insluizen om het probleem beter aan te pakken.

 

Deze behandeling kan ingezet worden bij diepere lijntjes & rimpels, een onzuivere huid en pigmentvlekken.


BIO PEELING BOOST

Behandelduur 60 minuten

prijs € 52,00

Deze behandeling bestaat uit een grondige reiniging en een peeling. De AHYCID 10% fruitzuur wordt gemengd met de kruiden en wordt dan op de huid aangebracht en 5 minuten ingemasseerd. Om het herstel te ondersteunen wordt er een serum aangebracht. Ter afsluiting krijgt u een crème masker en een passende dag verzorging. U ervaart kleine prikkels, maar het is volledig pijnloos!


Om  het herstelproces van uw huid en de doorbloeding te stimuleren is deze behandeling uitermate geschikt. U krijgt een gladde, stralende huid!

BIO PEELING SPECIAL

Behandelduur 75 minuten

prijs € 71,00

Wilt u echt een huidprobleem aanpakken? Zoals acne littekens of fijne lijntjes en diepere rimpels?

Dan kunnen we de kruidenpeeling nog een stuk intensiever maken door de kruiden te mengen met een AHYCID 30%.  De kruidenpeeling wordt opgebouwd van 2 minuten tot maximaal 5 minuten. Aan het einde van de behandeling krijgt u een collageen of hyaluronzuur vliesmasker. Met de ultrasound gaan we de werkzame stoffen de huid insluizen. Verder heeft de ultrasound een kalmerend werking op de huid!


De kuur van 10 behandelingen wordt opgebouwd van 2 minuten naar max. 5-7 minuten fruitzuur op de huid. De behandelingen vinden wekelijks plaats. Dit geldt zowel voor de fruitzuurpeelings als de kruidenpeelings.