Home » Huidbehandelingen » nieuw* Winterbehandeling

Behandelduur 90 minuten, prijs € 84,00

inclusief één Hydrogen ampul voor thuis!

Voor een gezonde en sterke huid in de winter!

Wegens succes gaat onze warme herfstbehandeling over naar de winterbehandeling! De combinatie van huidverbetering, de producten die geschikt zijn voor in de winter en de uitgebreide ontspanning die er nog bij komt, maken deze behandeling uniek!

U bent van harte welkom voor deze heerlijke winterbehandeling! U neemt plaats op een verwarmde stoel en u zult niks meer merken van de kou buiten....

De behandeling wordt gestart met een voetmassage-en handmassage met warme olie + aromatherapie...


Reiniging en dieptereiniging

Het gezicht wordt gereinigd en volgt daarna een diepte reiniging, die de huid ontvankelijk maakt en zorgt ook voor een fluweelzachte huid.

Tijd voor een huidverbeterende peeling en het zuiveren van de huid

  • Dankzij de milde fruitzuur (met een pH 3.8) ontstaat er zeer effectieve peeling. die de dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding stimuleert. (bevat melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur).
  • Na de milde fruitzuur is het tijd om de huid te zuiveren en de talgproductie te reguleren d.m.v. roxsalic mask met een inwerktijd van 5 minuten.

Masker en een uitgebreide, warme massage

Als masker brengen we de vitalis+ mask aan van Medex die vitaliserend, voedend en kalmerend werkt. Tevens beschermt dit masker tegen uitdroging en handhaaft de vochtbalans, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en verzacht de huid.
Over het masker krijgt u een heerlijke gelaats-en decolleté massage met warme olie. Zo worden de werkstoffen de huid in gemasseerd en sluiten we de ontspanning af met een hoofdhuid- en oormassage.


Dagverzorging

De behandeling wordt afgesloten met een vitamine C serum en een rijke, beschermende dagcrème.

De huid voelt aan het einde van de behandeling heerlijk fris, zacht en gezond aan. Tevens zal de huid zijn natuurlijke GLOW krijgen.

Hydro-gen ampul voor thuisgebruik

Als gevolg van de dagelijkse bezigheden en de blootstelling aan wind, kou en uv wordt de huid snel vochtarm. De Medex hydro-gen ampul helpt  de huid hiervan te herstellen. Het ampul brengt de vochtbalans van de huid weer op orde en voedt de huid met vochtvasthoudende bestandsdelen. De huid zal na gebruik van deze ampullen in korte tijd sterk verbeteren. De Medex hydro-gen ampullen zijn bedoeld als kuur, waarbij u de vloeistof een week lang draagt onder uw dag- en nachtcrème.

Behandeling €80,50
Hydrogen ampul (voor thuis) t.w.v. €8,00
Normaal is de prijs totaal €88,50

Wordt u nu aangeboden incl.
één ampul voor € 84,00

Deze behandeling is alleen beschikbaar vanaf 22 november 2018 t/m 13 januari 2019