Home » Huidbehandelingen » Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een veilige, huid verbeterende behandeling. De behandeling is veel intensiever als een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische peeling. In de behandeling worden ultrafijne microkristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd word de huid door middel van een vacuümstand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies, zorgt het apparaat voor dat de huid er beter uit gaat zien. De kristallen verwijderen zachtjes de bovenste huidlaag die uit oude en dode huidcellen bestaat.

De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, en stralend gezond.  De huid is nu ook optimaal in staat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuümkracht zorgt daarnaast ook voor stimulatie van nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en de rimpeltjes worden van binnenuit opgevuld. 

Voordelen  

 • Intensiever dan ‘gewone’ peeling;
 • Het is veilig 
 • Zachte, gladde en stralende huid;
 • Verminderd rimpeltjes;
 • Minder zichtbare (acne) littekens;
 • Gezonde huidskleur;
 • De huid wordt sterker.

Geschikt bij

 • Droge, rijpere huid;  
 • Lijntjes en rimpeltjes;
 • Vergrote poriën;  
 • Vale en doffe huid;  
 • Rokershuid;  
 • Zonbeschadigde huid;  
 • Acnelittekens;  
 • Pigmentvlekken.

Kuurverband

Voor een zichtbaar resultaat is het belangrijk  om de behandeling in een kuur te nemen in combinatie met de juiste huidverzorging.
Dat houdt in dat u dan één keer in de week of één keer in de twee weken een microdermabrasie behandeling ondergaat. Tijdens de intake worden de belangrijke punten besproken. 
De behandeling wordt in kuur geadviseerd:

 • Kuur van 4 behandelingen;
 • Kuur van 6 behandelingen.

Na de kuren is er de mogelijkheid om nog 1 of 2 behandelingen bij te nemen.

Na uw kuur adviseren wij één keer in de 6 weken de behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden!

Ultrasound inzetten om microdermabrasie behandeling te versterken

De hoogwaardige werkstoffen kunnen met behulp van ultra geluidsgolven diep in de huid doordringen. Het versterkt het weefsel en ontdoet zich van verontreinigende stoffen en geeft verbetering van roodheid, couperose en zwelling. Het effect van de ultrasound-massage zorgt ervoor dat de huid steviger wordt, het versnelt genezingsprocessen, het verhoogd de opname van werkstoffen en gaat rimpelvorming tegen. De huidfuncties zoals de doorbloeding, lymfedoorstroming en de stevigheid van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.

Door de snelle geluidsgolven, die trillingen veroorzaken tussen de huidcellen,  ontstaat er warmte in de huid. Daardoor wordt de stofwisseling en doorbloeding gestimuleerd. Zo kunnen werkstoffen uit serums en ampullen dieper in de huid worden gebracht.  Hierdoor kunnen diverse huidproblemen aangepakt worden en zal de huid verbeteren.

Dit apparaat wordt ingezet bij skinpeel boost en skinpeel special.

Lees meer over de na zorg...

 

De behandelingen:


SKIN PEEL

Behandelduur 75 min, prijs € 72,00

De behandeling begint met een goede reiniging en een scrub. Hierna vindt de werkelijke microdermabrasie plaats. Door een crème masker aan te brengen, wordt de huid gehydrateerd en we eindigen met een dag verzorging.

Deze behandeling is ideaal voor het opfrissen. En mooi om onzuivere huid aan te pakken.


SKIN  PEEL BOOST

Behandelduur 90 min, prijs € 85,00

Wilt u toch iets meer dan alleen de huid op frissen en wilt u uw huidprobleem aanpakken?
Dan is deze SKIN PEEL BOOST iets voor u!  Deze behandeling begint met een reiniging en uiteraard een scrub of A-hycid fruitzuur 10%. Vervolgens gaan we met de microdermabrasie starten. Omdat de huid na de behandeling in staat is om meer actieve werkstoffen op te nemen, maken wij hier optimaal gebruik door twee serums toe te passen. Om de behandeling te versterken, wordt er gebruik gemaakt van ultrasound om de actieve werkstoffen in te sluizen. Hierna zal de crème masker aangebracht worden en zal de huid hydrateren. De behandeling wordt afgesloten met een dag verzorging.


SKIN PEEL SPECIAL

Behandelduur 120 min, prijs € 98,00

Deze behandeling kan ingezet worden tegen lichte pigmentvlekken, fijne lijntjes en (acne) littekens.
In deze behandeling gaan we intensiever aan het werk. Om de behandeling nog krachtiger te maken en de huid op een korte termijn te verbeteren, bestaat deze behandeling uit een reiniging, de huid wordt voorbereid op de microdermabrasie met een AHYCID 10% fruitzuur en een doorbloedingsmasker. Dit zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en  cel vernieuwing  en biedt ook hydratatie. Hierna kan de microdermabrasie gestart worden. Als masker brengen we de krachtig collageen vliesmasker aan. Vervolgens gaan we met de ultrasound de werkstoffen de huid insluizen.
Aan het einde krijgt u uw serum en uw dag verzorging.