Home » Huidbehandelingen » Biofacelift

Stimuleren van de mimische spiertjes

Met onze biofacelift apparatuur kunnen we (diepe) rimpels en fijne lijnen verminderen. Dit gebeurt door middel van een apparaat die de mimische spiertjes stimuleert. De spieren worden dus aangepakt en het aanmaak van collageen wordt ook geactiveerd. Het mooie van dit apparaat is, dat je ook makkelijk de huid rond de ogen kunt behandelen. Na een aantal behandelingen zult u al een liftend effect ervaren.

Geschikt bij

  • Opleven van de huid en voor een vochtboost;
  • Verminderen van rimpeltjes in gelaat, hals en decolleté;
  • Huidverfijning;
  • Wallen en donkere kringen rond de ogen;
  • Verstrakken van de kaakcontour.

Kuurverband

Als u het probleem goed wilt laten behandelen en verminderen dan adviseren we de volgende kuurverbanden en vindt de behandelingen wekelijks plaats.

  • Kuur van 5 behandelingen;
  • Kuur van 10 behandelingen.

Na het behalen van het gewenste resultaat, is er de mogelijkheid om nog 1 of 2 losse behandeling bij  te nemen na uw kuur. Het is zal mooi zijn als u dit voor een langere tijd kunt  behouden, daarom is een goede verzorging en een speciale verzorging voor rond de ogen zeer van belang.

De behandelingen


BIOFACELIFT BOOST

Behandelduur 75 min, prijs € 75,00

Heeft u veel rimpels rond de ogen, mondlippenplooi en is uw kaakcontour verslapt?
Deze behandeling bestaat uit een goede reiniging en AHYCID 10% fruitzuur, dat zorgt voor cel vernieuwing  en hydratatie.  Om de huid goed te voeden worden er actieve werkstoffen op de huid aangebracht. bio facelift apparaat wordt ingezet op de mondlippenplooi, kaakcontour en rond de ogen.  U voelt lichte prikkelingen, maar is verder pijnloos. Ter afsluiting krijgt u een voedend crème masker en een dag verzorging.

De lichte rimpels en fijne lijntjes zullen verminderen na een aantal behandelingen en u zult een strakkere kaakcontour ervaren.


BIOFACELIFT SPECIAL

Behandelduur 90 min, prijs € 85,00

Wilt u wat intensievere behandeling, omdat er diepere rimpels en verslappingen aanwezig zijn aan uw huid? Met deze behandeling worden de diepere rimpels aangepakt. We beginnen in deze behandeling met een reiniging en een peeling. Verder krijgt u een bindweefselmassage om de blokkades op te heffen in de huid en de doorbloeding te stimuleren. Dan starten we met het apparaat biofacelift. Dit passen we toe rond de ogen, mondlippenplooi en de kaakcontour. Omdat de doorbloeding is gestimuleerd en de natuurlijke processen in de huid zijn geactiveerd, willen we deze benutten door een krachtig masker aan te brengen. Met het collageen of hyaluronzuur vliesmasker wordt de huid intensief gevoed en de werkstoffen krijgen nog is een duwtje in hun rug door het toepassen van de ultrasound. Ter afsluiting krijgt u een juiste dag verzorging.
Als resultaat zult u merken dat de diepere rimpels aanzienlijk zullen verminderen na aantal behandelingen.