Home » De praktijk » Onze specialisten

ONTMOET ONZE SPECIALISTEN

Yonca Mert

eigenaresse


Yonca heeft ruim 7 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Ze gaat door om zich nog dieper te specialiseren in de nieuwste behandeltechnieken om huidveroudering tegen te gaan en de huid op een korte termijn aanzienlijk te verbeteren. Ze is jong, gedreven en heeft de meest, nieuwste kennis en ontwikkelingen over de huid in haar bezit. 

Door haar ervaringen en kennis pakt zij huidproblemen en huidveroudering doelgericht aan en kunt u alleen het allerbeste resultaat verwachten!

Ze beheerst vele specialisaties en technieken. Tevens kunt u terecht voor de nieuwste trend PMU microblading voor uw wenkbrauwen bij Yonca.

Verder is ze verantwoordelijk voor alles wat er binnen het instituut gebeurd. U kunt met al uw vragen en/of opmerkingen bij haar terecht. 

Specialisaties: Huidspecialist, microbladingspecialist, wimperstylist, shiatsu, bindweefselmassage/pincement 

Jill Aaldering

 


Jill is allround schoonheidsspecialist en ook onze top pedicure! Ze behandelt meest voorkomende voetproblemen zoals likdoorns, eelt, schimmel/kalknagels en ingegroeide teennagels.

Tevens heeft ze in haar opleiding verschillende specialisaties behaald, waaronder de bindweefselmassage, shiatsu en acne.
Haar passie is ook huidverbetering en ze is ontzettend leergierig waardoor ze altijd op de hoogte is van de nieuwste technieken. Daarnaast komt u Jill ook regelmatig tegen bij de gezichtsbehandelingen en bindweefselmassage behandelingen. Ze is erg gepassioneerd over haar vak en gaat daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk.
Jill zal voornamelijk op de dinsdagen aan het werk zijn in ons instituut. 

Specialisaties: Pedicure, bindweefselmassage/pincement gelaat-lichaam, shiatsu, gellak, huidspecialist, harsen lichaam.


De schoonheidsspecialist(en) in opleiding:

 

Merle

Woensdagen en vrijdagen

 "Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van de opleiding schoonheidsspecialist niveau 4 en volg ik als specialisatie een opleiding er bij tot pedicure. De reden waarom ik voor dit vak gekozen heb is, omdat ik het fijn vind om mensen met een goed gevoel na een behandeling de deur uit te laten gaan. Dat is ook de reden waarom ik na deze opleiding mij verder ga ontwikkelen op het gebied van huidverbetering door de hbo-opleiding huidtherapie te volgen."


Cursussen en ontwikkelingen

Naast onze diploma's, ervaringen en kennis, volgen we diverse opleidingen en cursussen om onze specialisaties uit te breiden. We zorgen ervoor dat wij altijd up-to-date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.