Home » De behandeling

Als u besluit om wimperextensions te nemen, is het van belang om op de dag (op uw afspraak),  geen oog make-up op te hebben.


N I E U W E   S E T

DE BEHANDELING DUURT ONGEVEER 2 - 2,5 UUR

U ligt in een comfortabele positie en uw onderste ooglid wordt afgedekt met tape of een pad om te voorkomen dat de bovenste oogwimpers zullen kleven aan de onderste wimpers. Daarna worden de ogen gesloten en worden de wimperextensions haartje per haartje, door de ‘one by one’ techniek, gelijmd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 wimperextensions gebruikt per oog. Hierdoor is de uitval van de extensions nauwelijks zichtbaar.

Het voordeel van deze techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitziet. De behandeling is in het geheel pijnloos. De meeste mensen dromen lekker weg… En als ze ontwaken, zijn de wimpers langer, natuurlijk gevormd en prachtig om te zien! Aan het einde van de behandeling krijgt u advies over de nazorg van uw wimpers.

 

R E F I L L   B E H A N D E L I N G

DUURT ONGEVEER 1 - 1,5 UUR

De wimperexntensions blijven ongeveer 4 weken zitten. Om het mooie resultaat te behouden, adviseren wij om een refill behandeling te ondergaan na 2 à 3 weken. 

De extensions die niet meer mooi zitten, worden vervangen;

De extensions die uitgegroeit zijn, worden ook verwijderd en krijgen de wimpers weer nieuwe extensions;

De echte wimpers die geen extensions meer hebben, worden weer voorzien met een wimperextensions.


Het verwijderen van de extensions

Het is belangrijk om de wimperextensions te laten verwijderen door onze specialist, probeer dit absoluut niet zelf! Wij zorgen er voor dat de eigen wimpers mooi blijven en niet breken. De lijm wordt namelijk met een speciale remover van de eigen wimpers los geweekt.

FLAT CASHMERE EYELASHES Prijs
Nieuwe set € 75,00
Refill 1 week € 15,00
Refill 2 weken € 25,00
Refill 3 weken € 35,00
Refill 4 weken € 45,00
Refill NA 4 weken € 75,00
Het verwijderen € 19,00