Home » Wimperextensions

Besluit u om een wimperextensions te nemen? Dan adviseren wij u om de informatie die hier onder staat, volledig door te lezen.


Heeft u altijd lange en volle wimpers gewild? Wimperextensions zijn de nieuwste trend in de beautywereld en het is ideaal voor elke vrouw die lange en volle wimpers wilt. Wij zijn gecertificeerd door PerfectEyelash en zijn up to date op het gebied van wimperextensions.
Bij ons kunt u terecht voor de "one by one" techniek. Dit houdt in, dat op elke echte wimper één extension wordt aangebracht. Hiermee creëren we de meest natuurlijke look. Mascara en de wimperkrultang zijn overbodig met deze techniek!

Soort, krul en lengte

Er zijn verschillende soorten extensions. De wimpers die wij gebruiken zijn synthetisch en worden ook het meest gebruikt. U kunt bij ons terecht voor de Cashmere extensions of de Silk extensions. Daarnaast variëren de haartjes van lengte, dikte en model krul. De meeste gebruikte lengtes in ons instituut, zijn 8 t/m 13 mm en de meeste gebruikte krul zijn de C (wat natuurlijker) en de D (extra krul).

De letters symboliseren de vorm van de krul. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat de krul C en D meest gewild zijn. natuurlijk krijgt u voor de behandeling persoonlijk advies over de soort, krul en lengte die het beste bij u past.

FLAT CASHMERE eyelash
Cashmere eyelashes zijn lichter in gewicht. Deze zijn nieuw en diepzwart van kleur met een prachtige glans. door de holle onderzijde (zie afbeelding hieronder) van de extensions hechten de extensions uistekend aan de natuurlijke wimpers. De extensions zijn platter, waardoor het gewicht minder is. Nieuwe set prijs € 75,00

Voordelen:

  • Mooie volle en lange wimpers;

  • Natuurlijke uitstraling;

  • Maakt mascara, wimperverf of kruller overbodig;

  • Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen;

  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet;

  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. U kunt er dus mee douchen en zwemmen. Zeker ideaal voor op vakantie!;

  • Blijven ongeveer 4 weken zitten.

Reinigen van uw wimpers

Wij adviseren u om producten op OLIEBASIS  te vermijden rond de ogen. Hierdoor kan de lijm aangetast worden en zullen de extensions eerder loslaten. Wrijf niet in uw ogen, zo voorkomt u dat uw eigen wimpers niet beschadigen en uitvallen.

Het verwijderen van de extensions

Het is belangrijk om de wimperextensions te laten verwijderen door onze specialist, probeer dit absoluut niet zelf! Wij zorgen er voor dat de eigen wimpers mooi blijven en niet breken. De lijm wordt namelijk met een speciale remover van de eigen wimpers los geweekt.

Good lashes, good mood, good day!


Bent u benieuwd naar de behandeling?