Home » Behandelingen » Lichaam » Harsen lichaam

Harsen is een van de meest hygiënische ontharingsmanieren

 

Clean & Easy waxing

De vloeibare hars die wij in het instituut gebruiken  is van "Clean & Easy" Clean & Easy is samengesteld uit een mengsel van niet irriterende waxen die Bijenhoning, azuleen en Harsen bevatten. Waxen verwijderd haar uit de wortel onder de huid, niet alleen maar oppervlakkig dus.  Om weer een nieuwe groei cyclus te kunnen volmaken heeft haartje ongeveer 6 weken nodig – dit in tegenstelling tot scheren waarbij de haartjes terug groeien binnen een paar dagen. Clean & easy hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd.


Wij hebben in het instituut de bijenhoning en de azuleen met kamille. De azuleen met kamille hars wordt gebruikt bij huidtypes die heel gevoelig zijn, omdat dit ook een kalmerende werking heeft op de huid en irritaties voorkomt.

 


  Harsbehandelingen

   

  Harsen onderbenen 

  Behandelduur 35 min. € 28,00

  Harsen benen geheel

  Behandelduur 50 min. € 41,50

  Harsen  armen

  Behandelduur 35 min. €33,50

  Harsen oksels

  Behandelduur 20 min. €18,00

  Voordelen

  Iedere keer dat er een haartje wordt verwijderd door middel van hars/wax moet er een nieuwe dermal papilla worden gevormd (onderkant van haarzakje)  dit zorgt ervoor dat het veel langer duurt voordat de haartjes terug groeien bovendien komen de nieuwe haartjes terug zachter en fijner van structuur. 

  Als warme hars/wax wordt aangebracht op de huid zullen de poriën verwijden waardoor ontharen gemakkelijk en bijna pijnloos gaat. Gevoeligheid neemt af naarmate je vaker laat ontharen.

  4-6 weken haar vrij;

  De haren worden dunner en fijner;

  U bespaart moeite;

  Ideaal voor als u op vakantie gaat;

  U krijgt een zachtere huid;

  Geen donkere plekken;

  Het is hygiënischer.

   

  ! Let op: Houd er wel rekening mee, dat de haren niet korter dan 3 mm zijn.