Home » Peelings

Wat is fruitzuurpeeling en biopeeling?

Is uw huid een beetje grauw en dof? Heeft u last van pigmentvlekken, (rest)acne of mee-eters?1. Fruitzuurpeeling behandeling

Fruitzuur, ook wel glycolzuur of Alfa Hydroxy Acid (AHA) genoemd valt onder de oppervlakkige groep van de chemische peelings. Deze zuren worden ingezet om de structuur van de huid te verbeteren. De huid wordt gestimuleerd tot nieuwe cel aanmaak. Deze peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder en steviger te maken en de aanwezige pigmentvlekken te vervagen.

De A-Hycid© fruitzuurgel die tijdens de behandeling wordt gebruikt, is samengesteld uit drie fruitzuren:
melkzuur: komt voor in fruit en melkproducten en komt van nature voor in het menselijk lichaam;
citroenzuur: komt voor in citrusvruchten en planten en komt van nature voor in het menselijk lichaam;
wijnsteenzuur: komt voor in fruit en oude wijn en is een anti-oxydant.

Doordat de gebruikte fruitzuren geen onbekende zijn voor het menselijk lichaam is dit een biologische en veilige manier van peelen.2. Biopeeling behandeling (Chinese kruidenpeeling)

Om de fruitzuur behandeling te versterken is er de mogelijkheid om kruiden toe te voegen. Door zijn herstellende vermogen en het stimuleren van de doorbloeding, zal de huid aanzienlijk verbeteren. 
Herbs Repair Therapy is een professionele kuur gebaseerd op planten, algen en kruiden.

Algen, muntolie, melisse en calendula werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren en de cel vernieuwing te stimuleren en het afweersysteem te verhogen.
Tijdens deze behandeling wordt de krachtige bloedtoevoer en de stofwisseling geactiveerd waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het is wel noodzakelijk om de kuur af te maken en de bijbehorende producten van Medex te gebruiken.


We adviseren voor de fruitzuurbehandeling KUUR te laten “wennen” aan fruitzuren. Door dit te doen wordt een optimaal resultaat bereikt. Twee weken voor de eerste behandeling gebruikt u een speciale voorbehandelingsgel met een lage concentratie fruitzuren: A-HYCID fruitzuur 10% . De gel gebruikt u om de dag en laat u 5 minuten inwerken. Het beste is de gel ’s avonds aan te brengen op een gereinigde huid.


FRUITZUURPEELING

Behandelduur 30 min, prijs €40,50

BIO PEELING BOOST

Behandelduur 60 min, prijs €53,50

BIO PEELING SPECIAL

Behandelduur 75 min, prijs
€72,50

Geschikt bij

 • Acne littekens;  
 • Vette huid;  
 • Mee-eters;  
 • Vroegtijdige huidveroudering;
 • Slecht doorbloedde, vale huid;
 •  Fijne lijntjes en rimpels;
 •  Hyperpigmentatie.

Voordelen

 • De huid frist direct op;  
 • De huid krijgt direct een strak, stralend en gezond uiterlijk;  
 • Korte, intensieve behandeling.
 • Geschikt voor de meeste huidtypes.

Kuurverband

 • De kuur van 6 behandelingen;
 • De kuur van 8 behandelingen;
 • De kuur van 10 behandelingen.

De behandelingen worden opgebouwd van 2 minuten naar max. 5-7 minuten fruitzuur op de huid. De behandelingen vinden wekelijks plaats. Dit geldt zowel voor de fruitzuurpeelings als de kruidenpeelings.

NA ZORG

N A   D E   B E H A N D E L I N G

U heeft na de behandeling last van een warme vurige huid, omdat de doorbloeding sterk is gestimuleerd. Bij dag 2/3 begint de samentrekking van de huid, dan kan ook een lichte vervelling beginnen (hoeft niet altijd en gebeurt niet bij iedereen). Dit kan wel verschillen per persoon wij spreken over gemiddeld. U kunt daarna beetje last hebben van een droge, trekkerige huid.
ongeveer op dag 7: de huid heeft een gezond kleurtje en ziet er strak uit, een geheel nieuwe huid komt onder de lichte vervelling vandaan. Zonder vlekjes, zonder fijne lijntjes een super zachte huid met een fantastische egale glans.

Lees meer over de na zorg...