Home » Mesotherapie

Behandelduur 90-120 min, prijs € 121,50 per behandeling.

Voorlopig geen botox!

Cosmetische mesotherapie is de meest effectieve methode,  op het gebied van het vertragen van huidveroudering en de huid in topconditie brengen.
Door het elektroporatie systeem(mesosonde) worden de celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Hierdoor kunnen de actieve werkstoffen gegarandeerd voor 100% de huid in gebracht worden. De werkstoffen worden dan vervolgens opgenomen in de celkernen.
(Door de elektrische impulsen ontstaan er dus eigenlijk tijdelijke minuscule kanaaltjes IN de huid, waardoor de werkstoffen diepere huidlagen kunnen bereiken)


De mate van het resultaat wordt bereikt afhankelijk van de methode, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan. 2M cosmetische mesotherapie zorgt voor: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid.

Voordelen

 • Volle levendige huid;
 • Kleine imperfecties en lijntjes verdwijnen;
 • Zeer krachtig met werkzame stoffen Acti-lift;
 • Direct resultaat;
 • Stralend mooie huid.

Geschikt bij

 • Droge, rijpere huid;
 • Lijntjes en rimpeltjes;
 • Vergrote poriën;
 • Vale en doffe huid;
 • Rokershuid;
 • Zonbeschadigde huid;
 • Pigmentvlekken.

Let op!

Door het gebruik van elektrische apparatuur is deze behandeling helaas niet geschikt voor u, als u een pacemaker heeft, zwanger bent of epilepsie heeft. 


Behandeling

Voor de mesotherapie behandeling wordt in een intakegesprek een behandelplan opgesteld voor het beste resultaat.
Deze behandeling begint altijd met een reiniging, pré-peeling en een fruitzuurpeeling. De werkelijke no-needle mesotherapie bestaat uit het roteren van de huid met de mesosonde, over de actieve werkstoffen heen. Deze mesosonde maakt minuscule, kanaaltjes in de huid waardoor de werkstoffen diepere huidlagen kunnen bereiken. De actieve werkstoffen zijn steriel en worden op de huid aangebracht d.m.v. een injectable. Hierna worden de spieren geactiveerd met een speciale sonde, zoals rond om de ogen, kaakcontour en mondlippenplooi.  Natuurlijk sluiten we de behandeling af met een actief collageen/ vitamineC vliesmasker en een micromassage met ultrasound + cryo, zodat de huid alle tijd krijgt om de werkzame stoffen op te nemen. Dankzij cryo wordt er kou naar de huid getransporteerd. De kou kan ingesteld worde tot -10 graden en heeft een gunstige werking op de huid zoals kalmerend en bevriest de werkstoffen die hiervoor allemaal zijn aangebracht ook in de huid.


Resultaat en kuurverband

De huid is steviger en jonger, de kleine rimpeltjes en lijntjes zijn verdwenen en de huid is in optimale conditie! Een mesotherapie behandeling bestaat in eerste instantie uit 5 behandelingen en daarna een behandeling van 1 tot 2 keer per jaar, om de conditie van uw huid optimaal te houden.
Voor de eerste 5 wordt aangeraden dit wekelijks te laten plaatsvinden.
Een kuur van 5 behandelingen € 600,00 inclusief een basis huidverzorging set (lait elure, lotion fragilis, equendio daycream & exoliere nightcream)

 

Nabehandeling

Zoals u weet zijn de resultaten van deze behandeling niet permanent, afhankelijk van talloze omstandigheden moet u er op rekenen, dat sommige behandelingen na verloop van tijd herhaald moeten worden. Om de hoeveel tijd is moeilijk te zeggen, maar rekent u op om de 6 tot 12 maanden. Dit is mede afhankelijk van hoe goed u uw huid na de behandeling verzorgt. Lees meer over de na zorg...


Werkzame stoffen

De werkzame stoffen zijn 100% steriel en zuiver. Ze stimuleren de huid om weer in optimale conditie te komen.

HYALURONZUUR:

Is een natuurlijk bestanddeel van de huid;

Is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid;

Zet het bindweefsel aan tot het maken van fibroblasten (cellen die het collageen en elastine produceren). Met nieuwe collageen en elastine wordt uw huid weer soepel en elastischer.

GLYCOLZUUR:

behoort tot de familie van alpha-hydroxydezuren, oftewel ‘fruitzuren’. Glycolzuur heeft een ‘peelend’ effect op de bovenste laag van de huid. 

Stimuleert de aanmaak van nieuwe fibroblasten (cellen die het collageen en elastine produceren);

Houdt de vochtbalans op peil;

Stoot de dode huidcellen af.

DMAE:

dimethylaminoethanol is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt.

Is een vrije radicalenvanger (antioxidant);

verhoogt de levensduur van de cellen;

Helpt tegen ouderdomspigmentatie.

MESO POLYVITAMINEN:

de mix van polyvitaminen bevat vele verschillende vitaminen (‘poly’ betekent ‘veel’), te weten vitamine A, C en E en diverse vitaminen B.

Gaat de verdunning van de huid tegen;

Brengt antioxidanten in;

Stimuleert collageenvorming;

Brengt de microbloedsomloop van de huid weer op orde.

CAFEÏNE:

Stimuleert de microbloedsomloop;

Zorgt voor een strakkere huid;

Geeft de huid weer een gezonde kleur.