Home » Kennismakingsbehandeling

Behandelduur 90-120 min, t.w.v. € 85,00 VOOR €49,00


De voorwaarden van deze behandelingen zijn:

Het is uw eerste bezoek aan Huidinstituut Nouvelle;

U mag éénmaal gebruik maken van deze behandeling;

Het is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

 

Soms is het lastig om wijs te worden uit het aanbod van behandelingen. Er wordt zoveel aangeboden op het gebied van gezichtsbehandelingen, massages, producten en apparatuur, dat wij ons voor kunnen stellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

U bent op onze website  terecht gekomen, omdat u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen om het maximale uit uw huid naar boven te halen.  Het kan zijn dat u uw huidprobleem wilt oplossen of een frissere en gezondere uitstraling krijgen.  Huidverbetering, huidverjonging en/of vertragen van huidveroudering is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over uw huid. Deze informatie verzamelen wij tijdens het intakegesprek die voor de behandeling  zal plaats vinden.

Doormiddel van deze behandeling maakt u kennis met onze behandelwijze, onze huidspecialisten, u ervaart/voelt de producten en het allerbelangrijkste: u leert uw huid kennen

FASE 1

H E T  I N T A K E  G E S P R E K

In dit gesprek luisteren wij heel goed naar uw wensen, huidproblemen en wat uw verwachtingen zijn. Aan de hand van dit gesprek en onze adviezen kunnen wij samen kiezen welke behandeling geschikt is voor uw huid. Tevens wordt er een behandelplan opgesteld en spreken we de mogelijkheden.

Natuurlijk kunt u bij deze behandeling losse modules, zoals epileren/harsen van de wenkbrauwen, lip en kin of het heel gelaat bij kiezen. En dit allemaal zonder extra bijkomende kosten.

 


FASE 2

D E  B E H A N D E L I N G

Wij beginnen eerst met een huidanalyse en daarna starten we met de behandeling. Hier wordt gekeken naar het vochtgehalte, poriën, rimpels e.d.
In de behandelduur van 75 minuten zullen wij ons best doen, het maximale uit de huid te halen. De behandeling wordt gekozen uit ons aanbod. Er is ook de mogelijkheid om een apparatuur toe te passen.

FASE 3

H E T  A D V I E S

U krijgt een uitgebreid, deskundig huid-en productadvies aan het einde van de behandeling. Zo weet u precies wat u kunt doen om uw huid aanzienlijk te verbeteren en het resultaat te behouden. Ook ontvangt u van ons een leuke goodiebag aan het einde!


Interesse in deze kennismakingsbehandeling?
Is dit waar u naar op zoek was? Tijdens het intakegesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zal de huidspecialist met u samen een behandelplan opstellen. Bel voor een afspraak 0264953109 of boek direct een online afspraak in: