Home » Behandelingen » Huidbehandelingen » Huidverbeterende apparatuur

Met behulp van huid verbeterende producten van MEDEX zorgen wij dat uw huid weer stralend mooi wordt en blijft! Om een nog beter resultaat te behalen is er de mogelijkheid om een apparatuur in te zetten. We zijn in het bezit van verschillende en de meest moderne apparaten.Beau Rouge - Mesotherapie instrument (zonder naalden):

Het medex Beau Rouge heeft 4 verschillende sondes/ behandelkoppen en door deze gecombineerd in te zetten is het aantal mogelijke behandelingen zeer uitgebreid. Deze 4 functies zijn:

 • No needle meso/ elektroporation;

  Mesotherapie is een techniek om zuivere en pure werkstoffen in de diepere huidlaag te krijgen. Door middel van deze no needle mesotherapie worden er elektrische pulsen aan de huid gegeven. Het bijzondere hierbij is dat er door optimale keuze van pulsfrequentie en pulsintensiteit tijdelijk "kanalen ontstaan in de huid, waardoor de wateroplosbare werkstoffen die we gebruiken uitermate goed de huid in kunnen penetreren. Door de elektrische pulsen ontstaat tevens een samentrekkende werking op de spieren, dit zorgt voor een mooi liftend effect!

 • Strong sound wave (ultrasound);

  Ultrasound bevorderd de penetratie tot in de opperhuid en lederhuid. De effectiviteit van ultrasound is gebaseerd  op een algemeen effect op de huid, namelijk dat de  penetratiemogelijkheden van moleculen in het algemeen verhoogd worden, omdat er o.i.v. de ultrasone geluidsgolven kleine "luchtblaasjes" in de lipide structuren van de huid ontstaan. Die als tijdelijk depot van werkstoffen kunnen dienen, van waaruit die werkstoffen uiteindelijk dieper in de huid kunnen penetreren. zoals gezegd, dit is een algemeen effect en in principe kunnen alle werkstoffen hiervan profiteren.

 • Cryo/ Cool water wave (voor gelaat);

  Cryo transporteert kou naar de huid toe, waardoor de werkzame stoffen als het ware in de huid "bevroren" worden, zodat deze werkstoffen blijven waar ze horen, namelijk in de huid! Een speciale indicatie voor de cryo is het kalmeren van de huid door het verkoelende effect. Het wordt toegepast bijvoorbeeld bij gevoelige huid, huidirritatie, acne of na zonneverbranding. (Natuurlijk vers verbrande huid laten we met rust).

 • Bio face lift:
  De bioface-lift wordt gebruikt voor de huid rond de ogen, de neus-lippenplooi en andere lijnen in het gelaat. Het zorgt namelijk voor een liftend effect doordat die de mimische spieren stimuleert.

 

Door deze 4 functies van het apparaat op elkaar te laten volgen, geeft dit een prachtig resultaat en maakt de behandeling uniek! Voor meer informatie hierover, lees "No-needle mesotherapie". Ook is het mogelijk om 1 of 2 behandelkoppen toe te voegen bij een andere behandeling om de werking te versterken.

no needle mesotherapie

Microdermabrasie

Met Reviderm microdermabrasie worden de bovenste, dode lagen van uw huid op een zachte manier verwijderd en wordt de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen gestimuleerd. Daarna ziet uw huid er direct al beter uit en kan deze ook beter producten opnemen om de huid verder te verbeteren. Natuurlijk worden er tijdens de Reviderm microdermabrasie in ons instituut  aantal producten ingezet, zoals fruitzuren, enzymatische peelings en diverse serums. Hiermee wordt het resultaat van de Reviderm microdermabrasie behandeling versterkt.

Om een nog beter resultaat te behalen met de Reviderm microdermabrasie, zetten we nog de ultrasound behandeling in. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar losgetrild en dringen de werkstoffen van de cosmetische producten beter en dieper in uw huid door.

Het beste resultaat krijgt u door Reviderm microdermabrasie in kuurvorm te ondergaan, die daarna natuurlijk jaarlijks kan worden herhaald. Lees hier  de behandelingen "microdermabrasie"