Home » Bio facelift SPECIAL

Wilt u wat intensievere behandeling, omdat u wat diepere rimpels en verslappingen heeft aan uw huid? Met deze behandeling worden de diepere rimpels verminderd!

We beginnen in deze behandeling met een reiniging en een peeling. Verder krijgt u een stevige bindweefselmassage om de blokkades op te heffen in de huid en de doorbloeding te stimuleren. Hierna pas brengen we actieve werkstoffen aan en gaan vervolgens met het bio facelift apparaat aan het werk rond de ogen, mondlippenplooi en de kaakcontour. Omdat de doorbloeding is gestimuleerd en de natuurlijke processen in de huid zijn geactiveerd, willen we deze benutten door een krachtig masker aan te brengen. Met het collageen/ hyaluronzuur vliesmasker wordt de huid intensief gevoed en de werkstoffen krijgen nog eens een duwtje in hun rug door het toepassen van de ultrasound! Ter afsluiting krijgt u een juiste dag verzorging.

Als resultaat zult u merken dat de diepere rimpels met de tijd aanzienlijk verminderen na aantal behandelingen.

Kuur van 5 behandelingen;

Kuur van 10 behandelingen.

Na het behalen van het gewenste resultaat, is er de mogelijkheid om nog 1 of 2 losse behandeling bij  te nemen na uw kuur. Het is zal mooi zijn als u dit voor een langere tijd kunt  behouden, daarom is een goede verzorging  voor rond de ogen en voor de rest van het gezicht zeer van belang.