Home » Gellak

Bij gellak wordt er altijd met een base, kleur en topcoat gewerkt. Hierdoor blijft de kleur langer en geeft dit aan uw eigen nagels een versteviging. Alle lagen worden afzonderlijk uitgehard onder de UV lamp. Ondanks dat de nagels iets steviger worden, is dit niet te vergelijken met kunstnagels die gezet worden d.m.v. gel of acryl. Doordat wij gellak alleen op de eigen nagels aanbrengen, geeft dit een mooie natuurlijke uitstraling! Wij werken in het instituut met het merk PinkGellac en hebben voor elk seizoen bijpassende kleuren!

Voordelen

  • Wekenlang (ong. 2 weken) perfect gelakte nagels op handen en voeten;
  • Nooit meer binnen een dag al beschadigde nagels;
  • Geeft versteviging aan de nagels met een natuurlijke look;
  • De gel nagellak is direct droog;
  • Je hoeft niet langer meer voor 30 minuten met je handen te wapperen totdat de nagellak droog is
  • geen chippen;
  • glanst veel meer dan een normale nagellak.

Het verwijderen van gellak

De bovenste laag van de gellak wordt eerst gecontroleerd af gevijld. Vervolgens worden de nagels gewikkeld met folie en speciale gellak remover die eerst 10 min. moet inwerken . In deze fase komt de gellak van de eigen nagel los te zitten en kan het makkelijk verwijderd worden. Wij adviseren u om niet zelf de gellak er af te plukken, om zo beschadigingen aam uw natuurlijke nagels te voorkomen.

 

Wij voeren geen volledige manicure of nail art uit! Er wordt alleen een voorbehandeling uitgevoerd en brengen we vervolgens de kleur aan naar keuze.
Voorbehandeling bestaat uit: handen desinfecteren, nagels beetje bij vijlen, nagelriemen terug duwen en doen we de nagels bufferen(ruw maken)/klaar maken voor de gellak.

Prijzen
Nieuwe gellak € 24,00
Verwijderen oude gellak + nieuwe gellak € 29,00
Het verwijderen van gellak € 11,50
Gellak op de tenen (pedicure verplicht) + € 15,00
Het verwijderen + nieuwe gellak op de tenen (pedicure verplicht) contact opnemen